fbpx
cialis for daily use 5 mg for sale. canadian pharm meds. cialis daily vs. propecia from canadian pharmacy. herbal erection pills canada. vipps online pharmacies no perscription

Pozivamo Vas da nam se i ove godine priključite u humanitarnoj akciji “Sportska bajka” koja će se održati 23.6.2019. godine u Beogradskom Zoo vrtu. Parkour Srbija će organizovati parkur radionice. Naši redovni treninzi se neće održati u nedelju (23.6.2019.) na DIFu.

Ulaznica u Zoo vrt se toga dana ne kupuje, već se pravi iz srca svih posetilaca u obliku paketića (nove stvari tipa: školski pribor, čarape, majice…) koje treba doneti u Zoo vrt, a koji se sakupljaju na centralnom mestu manifestacije da bi se uručili specijalnim gostima. Humanitarni karakter Sportske bajke se odnosi na decu sa specijalnim potrebama, decu bez roditelljskog staranja beogradskih Domova i decu sa Kosova koji su tom prilikom nasi gosti.

Okupljanje naših članova je u 9:45h ispred ulaza Zoo vrta. Program aktivnosti:

  • 10 časova – Svečano otvaranje.
  • 11 – 12:30 časova – Parkur radionica.
  • 12:30 časova – Tribine na temu: Motivacija deteta, Metodologija rada sa decom, ishrana… (po izboru, nije obavezno prisustvo ali preporučujemo).

Osoba zadužena za bilo kakva pitanja naših članova u vezi sa Sportskom bajkom – Aleksandra Domanović (0606633294).

Nazad