fbpx
cialis for daily use 5 mg for sale. canadian pharm meds. cialis daily vs. propecia from canadian pharmacy. herbal erection pills canada. vipps online pharmacies no perscription

plakat_bajkaObaveštavamo vas da će Parkour Srbija učestovati na XVIII sportsko humanitarnoj manifestaciji SPORTSKA BAJKA koja će se održati 4. juna 2016 god. u Beogradskom Zoo Vrtu, u organizaciji karate kluba Nippon i Beo Zoo Vrta. Manifestacija je usmerena na promociju i razvoj sporta mađu mladima i ima za cilj da na zanimljiv i popularan način uključi što više dece u sport i uputi roditelje na značaj pravilnog bavljenja sportom, posebno kod dece predškolskog i školskog uzrasta.
Na odgovarajućim mestima u Zoo vrtu biće predstavljeno 40 sportskih radionica. Pored sportskih radionica, organizovaće se i likovna kolonija FPU, radionice japanske tradicije I umetnosti (manga, kaligrafija, origami) kao i kreativne radionice.

Humanitarni karakter Sportske bajke se odnosi na decu sa posebnim potrebama, decu bez roditeljskog staranja beogradskih Domova i decu sa Kosova. Ulaznica u Zoo vrt se toga dana ne kupuje, već se pravi iz srca svih posetilaca u obliku paketića koje treba doneti u Zoo vrt. U paketićima treba spakovati sve ono što može da obraduje školsko dete a da se radi o novim stvarima. (bojice, knjige, igračke, garderoba, slatkiši…)

U subotu (4.6.2016. godine) se neće održati redovan trening na DIFu u 15h kao ni trening u 17h kod Sava Centra već će se u okviru Sportske bajke organizovati dve radionice: prva radionica počinje u 11h a druga u 14h. Svi članovi Parkour Srbije su pozvani, bez obzira na koje termine dolaze.

Nazad