fbpx
cialis for daily use 5 mg for sale. canadian pharm meds. cialis daily vs. propecia from canadian pharmacy. herbal erection pills canada. vipps online pharmacies no perscription

Parkur Srbija je osnovana 2004. godine i prva je zajednica trejsera u Srbiji. Da bismo uspeli da obezbedimo pravilan i bezbedan razvoj veštine (Parkour škola, radionice sa domaćim i inostranim trejserima, organizovanje okupljanja i treninga) i da bi zadovoljili sve veće potrebe klijenata (nastupi, snimanja, konsultacije) odlučili smo da osnujemo akcioni tim Parkur Srbije koji nudi profesionalne usluge iz ove oblasti. Ako želite da saradjujete sa nama ili imate pitanja možete nas kontaktirati ovde.

Tim Parkour Srbije čini skup najiskusnijih trejsera iz ovog dela Evrope. Naši članovi sa dugogodišnjim iskustvom su učestvovali na domaćim i inostranim projektima.

  • Nastupi. Organizujemo nastupe na svim dogadjajima. Bilo da se radi na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, u studiju ili hali, koncertu ili sajmu. Profesionalne atlete akcionog tima Parkur Srbije pružiće Vam kvalitetan i jedinstven show.
  • Filmovi, sportovi, reklame, TV. Pružamo usluge naših atleta kao dublera za spotove, reklame, kampanje i filmove.
  • Konsultacije. Pružamo konsultacije u pogledu koreografija, pripremu efekata i scena na setovima.
  • Poducavanje. Parkur Srbija je do sada organizovala veliki broj edukativnih Parkur manifestacija širom zemlje. Organizovali smo radionice, okupljanja, časove i privatne treninge u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, Valjevu, Negotinu, Paraćinu, Čačku, Požarevcu, Zrenjaninu…
  • Parkour poligon. Posedujemo jedinstveni montažni poligon u Srbiji za izvodjenje nastupa i radionica.