cialis for daily use 5 mg for sale. canadian pharm meds. cialis daily vs. propecia from canadian pharmacy. herbal erection pills canada. vipps online pharmacies no perscription

Parkour Srbija je osnovana 2004. godine i prva je zajednica trejsera u Srbiji. Da bismo uspeli da obezbedimo pravlian i bezbedan razvoj veštine (Parkour škola, radionice sa domaćim i inostranim trejserima, organizovanje okupljanja i treninga) i da bi zadovoljili sve veće potrebe klijenata (nastupi, snimanja, konsultacije) odlučili smo da osnujemo akcioni tim Parkour Srbije koji nudi profesionalne usluge iz ove oblasti. Ako želite da saradjujete sa nama ili imate pitanja možete nas kontaktirati ovde.

Tim Parkour Srbije čini skup najiskusnijih trejsera iz ovog dela Evrope. Sa preko 10 godina, naši članovi su učestvovali na domaćim i inostranim projektima.

  • Nastupi. Organizujemo nastupe na svim dogadjajima. Bilo da se radi na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, u studiju ili hali, koncertu ili sajmu, profesionalne atlete akcionog tima Parkour Srbije pružiće Vam kvalitetan i jedinstven show.
  • Filmovi, sportovi, reklame, TV… – Pružamo atlete i dublere za spotove, reklame, kampanje, filmove…
  • Konsultacije.  Konsultacije u pogledu koreografija, pripremu efekata, scena na setovima…
  • Poducavanje. Parkour Srbija je do sada organizovala veliki broj edukativnih Parkour manifestacija širom zemlje. Organizovali smo radionice, okupljanja, Parkour časove i privatne treninge u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, Negotinu, Paraćinu, Čacku, Požarevcu, Zrenjaninu…
  • Parkour poligon. Posedujemo jedinstveni montazni Parkour poligon u Srbiji za izvodjenje nastupa I radionica.