Osnovni kurs

Ovde ćete naučiti o našem konceptu treninga, saznati više o istoriji i filozofiji parkura i doživeti svoje prvo iskustvo u parkuru. Pratimo vas u vašim prvim koracima u parkur tehnikama i metodama treninga. Naš osnovni kurs nudi vam 8 treninga po 90 minuta u trajanju od dva meseca. Kurs omogućava polaznicima da pod stručnim nadzorom izgrade temelj znanja o parkur treningu gde učite osnovne principe i tehnike parkura, treninga snage i kondicije. Grupe su sastavljene od minimalno 6 a maksimalno od 12 osoba. Imamo jasne ciljeve i utemeljen sistem gde pratimo polaznike na putu do nezavisnog treninga. Svaki trening ima svoju temu koja otvara vrata ka svestranim i kreativnim mogućnostima naše discipline.

Gde: Lokacija se dogovara kada se formira grupa od najmanje 6 osoba (bira se neka od lokacija: Novi Beograd, Palilula, Voždovac, Zvezdara ili Banovo brdo.
Kada: Od 1.4.2020. do 1.6.2020. godine.
Termin se dogovara kada se formira grupa od najmanje 6 osoba.
Od koliko godina: 15+
Koliko traje ceo kurs? Kurs se sastoji od 8 tematskih celina (jedna lekcija po treningu). Ukupno 12 sati treninga.
Trajanje treninga: 90 minuta, jednom nedeljno.
Trener Jovan Korićanac i Bogdan Cvetković
Cena: 3 500 din (za ceo kurs)

Više informacija o kursu?

Naš moto je: „PARKUR ZA SVE“ što znači da je parkur kurs koncipiran tako da bilo ko može da vežba, bez obzira na fizičku spremnosti ili iskustvo u drugim sportovim.

Za osnovni parkur kurs možete da se prijavite putem telefona 0694053317 - Bogdan Cvetković (pozvati između 12h i 17h) ili klikom ovde.

Potrebno je da ponesete flašicu sa vodom i da se obučete shodno vremenu (patike, majica i/ili duks, šorc ili donji deo trenerke, i kapu za glavu ako je potrebno).

Svi parkur treninzi se održavaju na otvorenom. Postoje pokrivena mesta u slučaju kiše ili lošeg vremena. Nema otkazivanja treninga. Parkur je najbolje da se vežba na otvorenom.

Ne postoji mogućnost prisustvovanja probnom treningu na osnovnom kursu. Savetujemo vam da istražite sajt i da vidite šta je parkur, kako ga vežbamo i na čemu se zasnivaju treninzi.

Svi treneri su završili Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja (ili su studenti) i imaju dugogodišnje iskustvo u parkuru. Sve informacije o trenerima možete naći na posebnoj stranici naš tim.