Kamp za omladinu (15+)

Parkur kampu mogu da prisustvuju svi stariji od 15 godina sa minimalnim iskustvom u parkuru. Nezaboravan događaj za trejsere kroz 6 dinamično provedenih dana u prirodi, kroz treninge, edukativne sadržaje, druženje, parkur igre i aktivnosti koje smo pažljivo osmislili i koje služe da prodube i ojačaju iskrena prijateljstva i stvore nezaboravne uspomene. Neophodan je osnovni nivo znanja u parkuru jer se parkur treninzi održavaju po principu samostalnog uvežbavanja. Aktivnosti tipa radionica plesa, gitare, parkur igre itd. su izbornog karaktera (možete ali ne morate da prisustvujete).

Sve informacije o kampu

Parkur u Srbiji je počeo da se razvija u Kraljevu. Upravo je to najvažniji razlog zbog čega se Parkour kamp 2020 održava upravo u okolini Kraljeva, na planini Goč, od 21.8.2021. do 27.8.2021. godine. Na planini veliko prostranstvo zauzimaju stoletne, listopadne i četinarske šume. Ima blagih nagiba i pogodnih smučarskih terena. Kristalno čisti planinski izvori, potoci i rečice nalaze se na sve strane, kao i veštačko jezero bogato pastrmkom. Klima je umereno kontinentalna. Podneblje Goča odgovara svima, naročito deci. U netaknutoj prirodi, daleko od betona i gradske gužve nalazi se idealno mesto za održavanje Parkour kampa.

Smeštaj je organizovan u novom objektu odmarališta za decu "Gočko" na Goču. Novi objekat odmarališta pod imenom "GOČKO" počeo je sa radom početkom avgusta 2018. godine. Na ulasku, objekat poseduje recepciju i ulazni foaje sa udobnim foteljama za smeštaj roditelja u poseti kod dece i drugih vrsta poseta. Ima 37 modernih soba (bez kreveta na sprat), gde svaka soba poseduje savremeno kupatilo. Objekat poseduje i posebnu prostoriju za praćenje tv-emisija (TV-sala), koja može da posluži i za realizaciju drugih aktivnosti (radionice, muzički kvizovi...).