Kamp za omladinu (15+)

Parkur kampu mogu da prisustvuju svi stariji od 15 godina sa minimalnim iskustvom u parkuru. Nezaboravan događaj za trejsere kroz 7 dinamično provedenih dana u prirodi, kroz treninge, edukativne sadržaje, druženje, parkur igre i aktivnosti koje smo pažljivo osmislili i koje služe da prodube i ojačaju iskrena prijateljstva i stvore nezaboravne uspomene. Neophodan je osnovni nivo znanja u parkuru jer se parkur treninzi održavaju po principu samostalnog uvežbavanja. Aktivnosti tipa radionica plesa, gitare, parkur igre itd. su izbornog karaktera (možete ali ne morate da prisustvujete).

NOVO! U ponudi od ove godine imamo i vikend kamp (petak, subotu i nedelju) za sve one koji ne mogu da prisustvuju sedmodnevnom kampu.

Sve informacije o kampu

Parkur u Srbiji je počeo da se razvija iz Kraljeva. Upravo je to najvažniji razlog zbog čega se Parkour kamp 2020 održava upravo u Kraljevu od 27.7.2020. do 2.8.2020. godine. Kamp će se organizovati na zemljištu sportskog aerodroma “Brege”. Na samo 3 km od centra Kraljeva, u prirodnom i mirnom okruženju, ova lokacija predstavlja idealno mesto za organizovanje Parkour kampa 2020.

Svi učesnici će biti smešteni u kampu koji je napravljen posebno za ovaj događaj i u kome će biti sve ono što je neophodno da poseduje jedan kamp. Na raspolaganju su nam WC, kupatilo i restoran u okviru sportskog aerodroma “Brege”. U slučaju loših vremenskih uslova, obezbedjen je smeštaj u objektima sportskog aerodroma.