Treninzi za decu

Vaše dete se stalno penje, skače, trči po klupama, zidovima i ogradama? Ne brinite, to je sasvim normalno!

To odlično razumemo iz sopstvenog iskustva i otkrili smo na koji način možemo iskoristiti ovaj prirodni poriv za sveobuhvatni razvoj ličnosti. Nudimo praktični uvid u parkur. Koristimo njihovu prirodnu potrebu za kretanjem i tako ih usmeravamo da na siguran način iskoriste svoju energiju i nauče nešto o sebi dok je radost kretanja u prvom planu. Ovde učimo vaše dete da kreativno koristi resurse životne sredine i da razmišlja i deluje na način usmeren na rešenje. Parkur jača samopouzdanje i razvija sve motoričke sposobnosti kod dece. U našoj zajednici deca razvijaju ne samo opseg kretanja već uče da odražavaju društveni okvir, proces razmišljanja, delovanja i donošenja odluka.

Lokacije i termini

Gde: U blizini Štark arene (tačna lokacija)
Kada: Utorak: 19:00 - 20:00
Četvrtak: 19:00 - 20:00
Od koliko godina: 7 - 14 godina
Trener: Jovan Korićanac i
Uroš Kolundžija
Mesečno plačanje - 2 treninga nedeljno
2 500 din
Mesečno plačanje - 4 treninga nedeljno
4 000 din
Pojedinačan trening
500 din

Sve što treba da znate pre probnog treninga

Za probni trening možete da se prijavite putem telefona 069 4053317 - Bogdan Cvetković (pozvati između 12h i 17h) ili klikom ovde.

Potrebno je da ponese flašicu sa vodom i da se obuče shodno vremenu (patike, majica i/ili duks, šorc ili donji deo trenerke, skafander ukoliko je sneg i kapu za glavu ako je potrebno).

Svi parkur treninzi se održavaju na otvorenom do 1. decembra i od 1. marta. Postoje pokrivena mesta u slučaju kiše ili lošeg vremena. Treninzi se ne otkazuju u slučaju lošeg vremena. Parkur je najbolje da se vežba na otvorenom. Od 1. decembra do 1. marta se održavaju samo treninzi u sali DIF-a na Košutnjaku (vikendom - subotom i nedeljom od 15h do 16h).

Da, probni trening je besplatan.

Svi treneri su završili Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja (ili su studenti) i imaju dugogodišnje iskustvo u parkuru. Sve informacije o trenerima možete naći na posebnoj stranici naš tim.