Treninzi za omladinu - Beograd

Parkur obučavamo od 2004. godine. Naši najiskusnji parkur treneri preneće vam svoje iskustvo, veštine i znanje. Mi vam pomažemo da ubrzate uspeh u treningu i bolje razumete svoj proces učenja. Nije važno da li ste aktivni u sportu ili tek počinjete da trenirate, iskustvo nije potrebno. Zabava kroz kretanje je naš prioritet pre sportskih performansa. Svakom našem učeniku pružamo podršku u njegovom ličnom razvoju. Razvili smo koncept gde je najvažnije uzajamno prihvatanje, pomoć i poverenje bez obzira na pol, poreklo i dostignuća. Uživamo u radu sa ljudima koji žele da nauče da mere svoje snage i slabosti i radimo na njima da donose konkretne odluke. Kroz vežbanje parkura pronalazimo odgovore na svakodnevne izazove.

Lokacije i termini

Gde: Štark arena (tačna lokacija)
Vreme: 20:30 - 22:00
Od koliko godina: 15+ godina
Trener: Jovan Korićanac
Šta? Trening parkura
Mesečno plačanje - 2 treninga nedeljno
3 500 din
Pojedinačan trening
700 din

Sve što treba da znate pre probnog treninga?

Lokacije treninga se razlikuju sredom i subotom (udaljene su 10 min hodom jedna od druge) jer želimo da obidjemo što više mesta za trening. Uvek se nalazimo na istom (standardnom) mestu za dati termin ali obilazimo druga mesta za trening u okolini.

Za probni trening možete da se prijavite putem telefona 069 4053317 - Bogdan Cvetković (pozvati između 12h i 17h) ili klikom ovde.

Potrebno je da ponesete flašicu sa vodom i da se obučete shodno vremenu (patike, majica i/ili duks, šorc ili donji deo trenerke, i kapu za glavu ako je potrebno).

Trening akrobatike se uvek održava u sali. Parkur treninzi se održavaju na otvorenom i nema otkazivanja treninga. Postoje pokrivena mesta u slučaju kiše ili lošeg vremena. Parkur je najbolje da se vežba na otvorenom. Zimi se trening sredom pomera u salu DIFa na Košutnjaku.

Naš moto je: „PARKUR ZA SVE“ što znači da su naši treninzi tako koncipirani da bilo ko može da vežba, bez obzira na fizičku spremnost ili iskustvo u drugim sportovim.

Da, probni trening je besplatan.

Svi treneri su završili Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja (ili su studenti) i imaju dugogodišnje iskustvo u parkuru. Sve informacije o trenerima možete naći na posebnoj stranici naš tim.

Instrukcije za plaćanje možete pronaći klikom ovde.