Porodična parkur radionica

Deca slede naš primer, budite primer svojoj deci!

Porodična radionica je trening kome se svi naši članovi raduju. Roditelji se kroz pokret povezuju sa svojom decom što i jeste ideja ove radionice na prvom mestu. Pored toga, dok se istovremeno rekreirate kvalitetno provodite vreme sa decom a oni će to uvek da pamte.

Gde: Košutnjak, sala DIFa (tačna lokacija)
Kada: 23.2.2020. od 16:00 do 17:00h
Od koliko godina: Od 5 godina
Trener: Jovan Korićanac, Aleksandra Domanović, Bogdan Cvetković i Aleksandar Piljak
Jedno dete i jedan roditelj
800 din
Dvoje dece i jedan roditelj
1000 din
Cela porodica (4 člana i više)
1500 din

Sve što treba da znate pre dolaska na porodičnu radionicu

Da, radionica se otkazuje ako ima manje od 6 prijavljenih učesnika.

Radionici mora da prisustvuje najmanje jedno dete i jedan roditelj. Nije potrebno nikakvo predznanje u parkuru niti bilo kakva fizička spremnost. Treninzi su prilagodjeni svima.

Za probni trening možete da se prijavite putem telefona 0694053317 - Bogdan Cvetković (pozvati između 12h i 17h) ili klikom ovde.

Potrebno je da ponesete flašu sa vodom za vas i vaše dete kao i da se obučete shodno vremenu (patike, majica i/ili duks, šorc ili donji deo trenerke, skafander ukoliko je sneg i kapu za glavu ako je potrebno) odnosno šorc / donji deo trenerke i majica ukoliko se radionica održava u sali. Nisu potrebne patike za salu jer se trenira u čarapama (ili bosi).

Svi treneri su završili Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja (ili su studenti) i imaju dugogodišnje iskustvo u parkuru. Sve informacije o trenerima možete naći na posebnoj stranici naš tim.